Tämän suklaakuoren alta löytyy päälekäin kaksi kakkua: tumma Brownies ja Valkosuklaa-Brownies. Molemmat toimii yksinäänkin sellaisenaan tai suklaalla kuorrutettuna (ja oikeastaan paremmin yksin, sillä tällaiseen korkeaan, täytettävään kakkuun vaan toimii paremmin perinteinen sokeripohja. Rasvapohjaiset piirakat ovat parempia yksin, eivät tunnu liian jytkyiltä tai kuivilta.)
Kahden kakun väliin laitoin Lemon Curdia, murskattua nektariinia ja kostutukseen käytin vedellä laimennettua rommia. Koristeena öljyllä juoksevammaksi tehty suklaa sekä valkosuklaata, sitruunaa, nomparelleja ja HOX pienemmän keltaisentummat pallerot: siitepölyä. Siitepöly myydään tällaisina pikkupalleroina, terävä maku sopii esim. jäätelön tai jogurtin päälle.

 

 

Ja missä sitä tarjoiltiin:  YLLÄTYS-SYNTTÄREILLÄ! Mahtavaa järjestää viimeisen päälle klassinen yllätyssynttäri: kaikki kaverit sepittää päivänsankarille olemattomia menoja, varmistaa ettei hän itse kehitä mitään tärkeää tekemistä, ylipuhua illaksi "hakkaamaan halkoja kaverin vanhemmille talkoilla" ja sitten yllättää: pimeään taloon astuessaan lävähtää päälle valot ja musiikki, kymmenen kaveria pomppaa piiloistaan vappupillit soiden onnentoivotuksin. Parasta! 
Ikää kertyi neljännesvuosisata - siksi kakun koristeena ollut vauvakin oli jo karvainen, jos kiinnitit huomiota :)