Juhannuksena herätin henkiin lapsuuden juhannustaian: kun tyynyn alle kerää seitsemän erilaista kukkaa, näkee yöllä unessaan tulevan puolisonsa.
Yhdistelin kakussa marsipaanista ja kiwistä tehtyjä kukan lehtiä. Kiwistä lehdet oli yllättävän helppo muotoilla, lisäksi ne näyttivät ja maistuivat hyvältä.
Tyynyn sisällä on kakkupohjaa, päällä marsipaania ja kirjoitus elintarviketussilla.
Pohjaksi tein vaalean kuuden kananmunan kakkupohjan. Leikkasin kolmeen osaan.
Alempaan kerrosväliin tein kiwi-lime-rahkan ja ylempään kerrosväliin laitoin kermavaahtoa sekä kaksi kiwiä pieneksi paloiteltuna.
Kostutin kakun mansikka-lime-siiderillä, sopi oikein hyvin. Kakkuun hujahti yhteensä kuusi kiwiä: kolme rahkaan, kaksi paloina toiseen kerrosväliin ja pinnalle marsipaanikukkien lehdiksi yksi.
Kiwi-lime-rahka:
½ purkkia maitorahkaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
3 kiwiä murskattuna
1 limen raastettu kuori
1-2 rkl limen puristettua mehua (liika lime tekee kakusta liian kitkerän!)
mausteeksi vaniljasokeria ja sokeria
Kommentit