Kun kaksi kaveria juhlii synttäreitä seuraavana päivänä, on hyvä tehdä juhliin matkustava kakku hyvissä ajoin edeltävänä päivänä. Ettei tule kiire ja paniikki.

- Ja huomata 3h ennen synttäreiden alkua, että yöllä on käynyt katastrofi!

Siis: Opin kantapään kautta, että ei, marsipaania EI saa peittää kuvulla laittaessa se jääkaappiin. Se sulaa käsiin. Ja kun alla on tumma kakkupohja, on kauniin vaaleanpunainen kakku onkin ruskeasyöpäläinen.

Marsipaani pois, kauppaan ja vola - kermakakkuhan minun pitikin tehdä ;)

 

Tumma pohja, täytteenä mansikka-punaviinimarja-rahkaa. Jams. Onnea 20+20=nelikymppisille! :)

 

Jäiset marjat olis nätein laittaa vasta juuri ennen tarjoilua: Kylmästä lämpimään aikaansaa huuruisen pinnan.

 

Suklaatimuotti käyttöön, vihdoin.