Keittiöni täydentyi nestekaasupolttimella eli tohottimella. Tutuimmin tätä pikkuruista liekinheitintä käytetään Creme bruleen rapsakan pinnan tekoon, mutta mielikuvituksen kanssa sitä voi hyödyntää vaikka mihin: sushin lohen kevyeen grillaamiseen, kasviskuutioiden, juustojen.... Itse lähdin leikkimään vaahtokarkeilla: kakun kauniit koristukset toivat mieleen kesän vaahtokarkkigrillailut nuotiolla. Niin ja olihan se kakkukin hyvää ;D


Hyydykekakku; suklaalla, vadelmilla ja grillatuilla vaahtokarkeilla

Pohja:
200g suklaakeksejä
25g voita
3 rkl maustamatonta jogurttia

Täyte:
4 dl kermaa, vaahdotettuna
200g maitorahkaa
150g vadelmahilloa
100g tummaa suklaata, paloiteltuna
1 sitruunan raastettu kuori
sokeria, maun mukaan
8 liivatelehteä + tilkka vettä

Pinta:
100g tummaa suklaata
3 rkl kermaa

Koristeeksi asettele vaahtokarkkeja ja tohota eli grillaa pinta nestekaasupolttimella.