Pehmeät, toisiaan täydentävät maut ja hallittu huolimattomuus koristelussa. Tässä oli herkullinen kakku! 

 

Baileys-Granaattiomenakakku

Pohja:
5 munan täytekakkupohja

Kostutus: 
1dl maitokahvia
½ dl Baileys-likööriä

Täyte:
250g purkki omenahilloa/marmeladia
sekä
1 purkki maitorahkaa
1,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, vatkaa
2 dl kuohukermaa, vatkaa
3 rkl Bailys-likööriä
2 rkl sokeria

Koristeluun:
Granaattiomenan siemeniä

 

Valmista täytekakkupohja ja leikkaa se kahteen osaan. Kostuta alempi osa, levitä päälle reunoja myöten puolet omenahillosta ja puolet vaahdosta. Nosta toinen kakkupuolisko päälle, kostuta myös se ja levitä loppu omenahillo. Huiski loppu vaahto huolimattomiksi lumihuipuiksi kakun päälle ja koristele granaattiomenan siemenillä. Kakku paranee kun saa maustua yön yli.

 

Levitä omenahilloa reunoilla asti ja jopa hieman yli, jotta sitä jää kauniin huolimattomasti näkymään reunoilta