Teimme riisisuklaata leffaevääksi, mutta tätä olisi mielellään tarjonnut illanistujaisissakin. Lopputulos yllätti positiivisesti herkullisuudellaan!

 

Valkoinen kookos-riisisuklaa, n. 15x15cm pala

2 riisikakkua
½ dl maissimuroja, murusteltuna
½ dl kookoshiutaleita
120g valkosuklaata
2 tl hunajaa

 

Tumma hedelmä-riisisuklaa, n 15x15cm pala

2 riisikakkua
½ dl maissimuroja, murskattuna
½-3/4 dl kuivattuna hedelmiä, esim. aprikoosi
120g tummaa suklaata
2 tl hunajaa

 

Murskaa riisikakut ja murot, paloittele kuivatut hedelmät. Sulata suklaa ja tarvittaessa myös hunaja juoksevaksi. Sekoita ensin kuivat ainekset, lisää suklaa+hunaja. Painele leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan n. 1cm kerrokseksi. Anna suklaan kovettua esim. vartti pakkasessa tai kauemmin jääkaapissa. Paloittele ja herkuttele, et pety! :)