Täskäri VAT:in kokoukseen, C Jyrängin Afrikka-teemaa mukaillen. :) Leopardi-kuorrute valmistui yllättävän nopeasti ja helposti, onnistuu varmasti.

 

Alta löytyy tummapohjainen täytekakku, jonka täyte sisälsi vaniljavaahtoa, rahkaa, paljon persikkaa ja tilkka cointreau-likööriä. Kostutus vuorokerroksin maitokahvilla ja mangomehulla. Koristelut keltaiseksi värjätyllä kermavaahdolla.

Marsipaanikoristeen valmistus: Itse värjäsin tarvittavat komponentit valkoisesta marsipaanista: keltaisen elintarvikevärillä, mustan sulatetulla Kiks-patukalla ja ruskean aidolla kaakaolla+tilkalla sulaa Kiksiä. Kauli tomusokeria apuna käyttäen keltainen, n. puolen sentin paksuinen levy. Asettele mustasta ja ruskeasta leopardikuviot ja kauli nyt lopulliseen paksuuteen eli n. 3mm. Nosta kakun päälle.