Lisäilin jälleen lempikarkkiani, daimia, muffinsitäytteeksi. Totesin taas: kannattaa tehdä reippaasti (Maraboun Daim-)suklainen muffinsi, mutta säästää itse daim pintakoristuksiin, sillä daim tahtoo sulata kadoksiin uunissa. Hyviä oli silti, nam!

 

12 kpl suklaisia muffinseja:

100g voita
2.5 dl sokeria
2 kananmunaa
1 dl maustamatonta jogurttia
4 dl vehnäjauhoa
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g rouhittua tummasuklaata (laitoin daimia)
+jokaisen muffinsin keskelle 1 pala minttutäytesuklaata

Koristele sulalla suklaalla ja daim-rouheella

 

Eipäs tällä kertaa vatkatakkaan mitään vaahtoa, vaan: Sekoita huoneenlämpöisinä pehmeä rasva ja kanamunat. Lisää sokeri ja jogurtti. Lisää keskenään sekoitellut kuivat ainekset ja suklaarouhe. Paina jokaisen muffinsin keskelle pala minttusuklaata herkkusydämeksi. Paista 200 asteessa 20-25min.

Huom: Anna muffinsien olla rauhassa ainakin 20min, sillä jos aukaiset uunin luukkua välillä, muffinsit lässähtävät. Koristele hieman jäähtyneenä ettei daim sula.