Aaa, niin hyviä lohimuffinseja! Näitä kelpaa vieraille tarjota. Niin houkuttelevia, että jopa kala-allergikko halusi maistaa. "Ei kai se ihan vähän haittaa...?"

 

Lohitäytteiset muffinit / Lohikorit, 12 kpl

 

1 valmis piirakkapohja

300g KalaKallen Löylylohta, täyssäilykkeestä tai vacum-pakattuna
2 tomaattia
1 dl fetaa
1,5 dl juustoraastetta
½ punasipulia

1 ruokakerma
tilliä
sitruunapippuria

 

Kauli sulatettu piirakkapohja ohueksi ja leikkaa siitä noin 8cm halkaisijaltaan olevia ympyröitä. Asettele ympyrät silikonisen muffinipellin syvennyksiin. Paloittele tomaatti, lunasipuli ja lohi. Jaa täytteet taikinakuppeihin. Lisää ruokakerman joukkoon reippaasti tilliä ja ripaus sitruunapippuria ja kaada kerma täytteiden päälle. Paista 200 asteessa noin 15-20min.