Rullat ovat mukavan sopivia pikkusuolaisia illan istujaisiin, lisäksi ne valmistuvat pienellä vaivalla.

 

 

1 paketti voitaikinaa

Täytteeksi:

330g lohta, käytin Kalakallen loimulohta tomaattikastikkeessa

1 pieni paprika

1 punasipuli

n. 3dl juustoraastetta

tilliä

sitruunapippuria

Pinnalle:

n. 1 dl juustoraastetta

1 kananmuna, voiteluun

tilliä, jo paistettuihin rulliin

 

Anna pakastevoitaikinan sulata huoneenlämmössä. Kauli se ohueksi isoksi levyksi jauhoitetulla alustalla. Paloittele lohi, paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi, raasta juusto. Levitä ainekset tasaisesti taikinalevylle. Ripottele päälle tilliä ja sitruunapippuria.

Kääri levy tiukaksi rullaksi käätetortun tapaan. Painele saumakohta, ettei rulla aukea. Leikkaa noin 2 cm paksuja viipaleita ja nosta uunipellille "makaamaan". Voitele pinta kananmunalla ja ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 20min. Valmiiden rullien päälle voi ripotella tilliä.

 

Levy rullausta vailla :)